Specialist(k)a sociálních sítí Kamdu/HEAD OF INSTAGRAM (remote/neplacená stáž)

Jméno/Firma
Butterflies For Future, z.ú.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Zkrácený
Požadované vzdělání
Základní
Profese
Marketing, média a reklama
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
20. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Hledáme stážisty pro neplacenou spolupráci na pozici Specialist(k)a socálních sítí/HEAD OF INSTAGRAM (remote)

Jsi to ty?

Kamdu je společensky prospěšný projekt pro mladé lidi, kteří hledají svůj směr. Formou dopoledních workshopů vedených Inspirátory (odborníci ve svém oboru) se tak mohou mladí lidé učit praxí a zkoušet, co je zajímá, baví, v čem mají svůj talent. Projekt si vytyčil pět oblastí zájmu – Byznys a kariéra, Společenské změny, Svět budoucnosti, Umění & komunikace a Věda. Workshopy si může účastník vybírat dle své preference z webové aplikace, a tak si sestavit svůj individuální rozvrh.


Koho přesně hledáme?

Parťáka/parťačku, který ve spolupráci s týmem bude budovat brand Kamdu na sociálních sítích. Zaměří se nejen na tvorbu kvalitního contentu, pravidelnost postování, budování komunity, ale také na zapojení týmu do tvorby "tváře" projektu.

Co bude náplní tvé práce?

Budeš se účastnit nastavení strategie sociálních sítí projektu ve spolupráci se seniorním makléřem, plánovat content plán, tvořit a postovat obsah na Instaramu, hlídat deadline, sledovat analytiku a vyhodnocovat úspešnost/neúspešnost příspěvků. Ve spolupráci s týmem bude tvým cílem naplňovat jednotlivé kroky a strategie projektu Kamdu.

Jak dlouho bude trvat tvoje stáž?

Během dlouhodobé spolupráce by ti měla stáž zabírat cca 8–10 h týdně. Preferujeme dlouhodobou spolupráci minimálně na 6 měsíců.

Co požadujeme?

  • flexibilitu, kreativitu a chuť naučit se něco nového
  • znalost sociální sítě Instagram
  • schopnost koordinovat menší tým lidí (cca 5 lidí)
  • dodržování deadlinů
  • nadšení pro věc a šíření myšlenky projektu Kamdu


Co tím získáš?

3 Z – zkušenosti, zodpovědnost a zábavu!

ZKUŠENOSTI – V životě jsou to nejdůležitější. Jak se lépe učit novým věcem nežli praxí? Kamdu je tady od toho, aby ses naučil něčemu novému. Zajímá tě to a hledáš stáž? Pojď do toho!
ZODPOVĚDNOST – Dodržováním termínů a pravidelnou prací budeš zodpovědný za fungování celého projektu. A to už je velká věc! Naučit se zodpovědnosti je další nepostradatelný skill do života.
ZÁBAVU – Budeš součástí týmu mladých lidí z generace Z hýřící nápady a energii!
Už se vidíš v našem týmu? Paráda! Ozvi se, připiš pár slov o tom, kdo jsi a proč chceš být součástí našeho týmu. Domluvíme call, zodpovíme případné otázky a třeba to budeš právě ty, kdo bude novým členem našeho týmu Kamdu!

https://www.kamdu.