Hledáme nového kolegu a parťáka do našeho týmu.

Jméno/Firma
Jan Neuwirt
Pracoviště
Telč
Úvazek
Živnostenský list
Vytvořeno
20. 10. 2024

O pozici

Hledáme nového kolegu a parťáka do našeho týmu.

Jsme malá, rodinná společnost a klademe důraz na kvalitu naší odvedené práce a prima pracovní atmosféru. Orientujeme se na zámečnické práce, svařování kovů (CO2, elektroda), montáže obilní techniky, práci ve výškách a mnoho dalšího – naše práce je hodně různorodá.

Nejčastěji se pohybujeme po provozech zemědělských družstev, pivovarech, mlýnech, provozních závodech. Anebo na naší domovské dílně. Pořád máme co dělat

Práce je různorodá a v rámci celé ČR. Ubytování zajistíme ale i zaplatíme.

Práci nabízíme pro OSVČ, příp. DPP. Pravidelná fakturace, peníze máte na účtu ještě před splatností.

Odměnu nabízíme od 35 000 Kč do 55 000 Kč – dle toho, jak se stavíte k práci a jste šikovný. Praxe bude fajn, ale netrváme na ni. Bez čeho se ale u nás neobejdete je aktivní přístup k práci a chuť naučit se to, co neumíte. S tím velmi rádi pomůžeme.

Vaše vzdělání bude ideální v oborech zámečník, obraběč kovů, opravář zemědělských strojů ale i jiný, technicky orientovaný obor. Spíš než na vzdělání, nám ale záleží na šikovnosti a celkovém přístupu. Vše se dá při dobré vůli naučit.

Jezdíme do práce firemním autem. A sídlíme nedaleko Telče. Proto bude ideální když náš nový kolega bude z okolí Telče, Jihlavy.

Pro více informací pište Honzovi, šéfovi naší party

email: neuwirt3366@seznam.cz

tel. +420 608 28 33 66