Trenér/ka sportovní gymnastiky

Jméno/Firma
strategies s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Živnostenský list, Brigáda
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

Hledáme trenérku/trenéra sportovní gymnastiky a pohybové průpravy dětí i dospělých do našeho sportovního centra Jungle sport park v Holešovicích na adrese U Výstaviště 11, Praha 7.

Co očekáváme?

Rádi bychom náš tým rozšířili o milou, komunikativní trenérku (či trenéra). Nejsme rozhodně vrcholové středisko. Sportovní gymnastika nás moc baví a protože je to výborný základ pro jakékoliv další sporty tak nabízíme dětem přípravky a dospělým skupinové kurzy, kde mají možnost kvalitně trénovat a zlepšovat se.

Co nabízíme?

Pravidelné tréninky, nástup možný ihned.

Po celý rok máme řadu jednorázových lekcí, workshopů apod. a můžeš se zapojit i v nich. V létě nabízíme možnost brigády na příměstském táboře a dále i soustředění a akce mimo Prahu. Vše je na domluvě :-) Spolupráci nabízíme dlouhodobou.

Co tě u nás čeká?

Práce v příjemném kolektivu lidí, kteří jsou nadšení pro věc. Možnost nejen trénovat, ale pokud budeš chtít tak se i zapojit více a vymýšlet aktivity a akce nejen pro děti, ale i pro dospělé, pomoci nám budovat náš projekt a stát se jeho součástí.

Chceš se k nám přidat?

Paráda! Zašli nám prosím životopis a motivační dopis ve kterém uveď své zkušenosti s gymnastikou a také předběžně tvé časové možnosti.

Těšíme se na tebe! Automatické poděkování