ridic MKD

Jméno/Firma
SP LOGISTIK GmbH
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Základní
Profese
Doprava , logistika a zásobování
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Co vás čeká

Náplní práce řidiče v naší společnosti je rozvoz zásilek v rámci EU, ale zejména Německa, Švédska, Holandska, Belgie, České republiky a Švýcarska. Jedná se o sofistikovanou truckingovou činnost, tj. řidič vyzvedne naložený návěs ze Skandinávie v přístavu Lübeck a vyloží jej podle pokynů zákazníka a naložený návěs přiveze zpět do přístavu Lübeck, nebo s ním pokračuje dále směrem do Skandinávie.

Výhodou naší pracovní nabídky je, že řidič může pracovat v režimu 2 týdny v práci a 2 týdny doma a případně se střídat s kolegou na jednom tahaci, nebo využít celý pracovní měsíc. Naše aktuální nabídka je nastavena jako btto odměna v režimu 2 týdny v práci a dva týdny doma. V České republice dochází ke změně řidiče, a to v Praze, Ústí nad Labem, případně v Brně / v závislosti na výhodnosti bydliště řidiče /

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Od uchazeče očekáváme seriózní a aktivní přístup k práci, znalost práce s různými návěsy je výhodou, nejčastěji využíváme plachtový návěs, chladírenský návěs s plošinou a kontejnerovým podvozkem.

Výhodou bude, pokud budete umět

ADR je výhodou, ale ne podmínkou , zkušenosti s prací s chladírenskými návěsy s plošinou jsou výhodou, ale nejsou podmínkou. V případě zájmu zájemce provedeme školení a instruktáž na náklady firmy .

Co vám můžeme nabídnout

Nabízíme stabilní pracovní místo v německé rodinné firmě s 15 letou tradicí, která úspěšnému uchazeči nabízí německou pracovní smlouvu se všemi sociálními výhodami zaměstnance v Německu, jako jsou Kindergeld a benefity z kolektivní smlouvy, jako je proplácení cestovních nákladů do práce a podobně .

Mluvime cesky .