Řidič skupiny C+E pro dopravu betonářské výztuže v rámci na

Jméno/Firma
BAUFERA s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Doprava , logistika a zásobování
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

O nás

Společnost BAUFERA s.r.o. je dynamicky se rozvíjející firma specializující se na stavební a realitní služby. Své služby poskytuje s důrazem na kvalitu, inovaci a spokojenost zákazníků. Společnost klade důraz na profesionální přístup a dodržování nejvyšších standardů v oboru.

O nás

Společnost BAUFERA s.r.o. byla založena v roce 2016 a zabýváme se dodávkami betonářských výztuží včetně následné montáže na stavbách dle předané projektové dokumentace napříč celou Českou republikou. 

Hledáme:

řidiče skupice C+E pro dopravu betonářské výztuže v rámci našich staveb v ČR. Denní návrat domů..  Jízdy pouze vrámci ČR. Nástup možný ihned. Plat 35 000 - 40 000Kč čistého. 

Požadujeme:

řidičský průkaz C+E, praxi, profesní způsobilost, aktivní přístup k práci, časovou flexibilitu a spolehlivost, nástup ihned.

Nabízíme:

smlouvu na dobu neurčitou a HPP , práci ve stabilní společnosti, dobré platové ohodnocení, Multisport karta, příspěvek na dojíždění 

Výhody: denní návrat domů, vnitrostátní doprava. Pravidelně obnovujeme a rozšiřujeme vozový park, práce v rodinném kolektivu. Zaškolíme na práci s HR – včetně zaplacení školení 

Benefity

  • Příspěvek na sport
  • Příspěvek na dopravu
  • Přátelské prostředí
  • Občerstvení na pracovišti
  • Parkoviště