Advokát/ka procesualista/ka

Jméno/Firma
ŠTILEC & PARTNERS advokátní kancelář, s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

Hmota je základ, ale skvělého právníka dělá až dokonalá znalost procesu. Je to klišé, nebo byste tohle tvrzení podepsali? Jsou OSŘ nebo SŘS vašimi nejoblíbenějšími zkratkami? Nelekáte se slova spor a možné konfrontace? Chcete, aby se o judikátech, které jste pomohli vysoudit, učili studenti na právech? A užíváte si soudních síní a pozornosti soudců? Tak právě vás ve Štilec & Partners teď potřebujeme…

Dobře, teď vážněji: hledáme skvělého procesního stratéga, kterého za jeho know-how výborně zaplatíme. Potřebujeme zkušenější advokátku či advokáta, kteří rychle pochopí těžiště sporu a jeho třeba i mimoprávní souvislosti. Hledáme kolegyni či kolegu, někoho, koho láká zastupovat klienty u soudu a nastavuje pro ně procesní strategie. Klidně až k nejvyšším soudům. Nebo ještě výš.

Ve Štilec & Partners se často pohybujeme mezi více právními obory a řešíme komplexní případy, které vyžadují podrobné analýzy nejen práva, ale i souvisejících byznysových, společenských nebo komunikačních otázek. Právě pro procesualistu to může být to pravé prostředí, které mu v hledání odpovídajících procesních plánů pomůže a podtrhne možné cesty jeho dalšího proklientského postupu.

Dáte za svou práci ruku do ohně, nepotřebujete, aby vás někdo vodil za ručičku, ale zároveň rádi konzultuje věci s kolegy a hledáte ideální řešení při brainstormingu? A chcete být primárně hodnoceni za to, kolik a jaké práce odvedete – v zásadě podle vašeho rozhodnutí kdy a kde – než za to, jestli sedíte od rána do večera v kanceláři? Pak se vám bude ve Štilec & Partners líbit.

Láká vás možnost spolupracovat s největšími hráči českého byznysu, ale zároveň vám vyhovuje spíše práce v menším týmu a v atmosféře, kdy se navzájem podporujete a nekonkurujete si uvnitř jedné kanceláře? Kde ostré lokty musíte ukazovat jen při hájení klienta a ne mezi kolegy? Pak skvěle zapadnete do kanceláře Štilec & Partners.

Potkávají se naše přístupy k práci a to, co chceme? Pošlete nám životopis a i klidně jen pár vět o sobě. Nejlepší stejně bude se setkat a probrat, jestli by nám to opravdu mohlo fungovat. Tak napište.