Zástupce vedoucího týmu v pekařství (Olomouc)

Jméno/Firma
Globus ČR, v.o.s.
Pracoviště
Olomouc
Úvazek
Plný
Profese
Gastronomie a pohostinství
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

O nás

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Zakládáme na poctivosti a férovosti, proto u nás zákazníci najdou kvalitní výrobky i služby. A totéž platí pro naše zaměstnance.

RÁDI SNÍDÁTE ČERSTVÉ PEČIVO JAKO MY?
To si budeme rozumět! Pro Globus pekárnu a kavárnu bychom rádi našli zodpovědného a komunikativního člověka, který se stane vedoucím týmu v oblasti prodeje.

PROČ U NÁS
Povedete prodejní úsek pekárny i kavárny, budete mít na starost plynulý chod provozu. Získáte samostatnost, ale zároveň zodpovědnost za výsledky celého týmu. Budete kontrolovat kvalitu prezentace čerstvého pečiva a jeho dostatek v koších pro zákazníky. Čeká na vás řada benefitů, například stravenky, slevy na nákup, příplatky za víkendy nad rámec zákona. Stanete se tím, kdo pomáhá vytvářet příjemnou atmosféru a přátelské pracovní prostředí. Možnost roční prémie.

Rádi byste měli pod sebou tým prodavačů a dohlíželi na kvalitu nabízeného pečiva? Máte již nějaké zkušenosti s vedením lidí z bistra nebo kavárny? Tato pozice je pro vás jako stvořená.

Férová mzda a řada dalších benefitů

  • smlouva na dobu neurčitou
  • 13. mzda 31900,-
  • příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
  • příspěvek na stravování 100,- / den
  • celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
  • po 3 letech 25 dní dovolené
  • stabilizační kvartální odměna až 4 %

Mzda je uvedená po zkušební době vč. průměrných příplatků za práci o víkendech, příspěvku na údržbu pracovních oděvů a příspěvku na stravování (za 20 odpracovaných směn).

Chcete se k nám přidat? Kontaktujte nás, prosím: