Microsoft SQL DB analytik, který rozumí databázím i zákazníkům (support a vývoj)

Jméno/Firma
MEMOS Software s.r.o.
Pracoviště
Na Královce 31/4, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Základní
Požadované jazyky
Angličtina
Profese
Informatika a IT služby
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Děkujeme za otevření inzerátu. Je možné, že jste pracovali jako supporťák, analytik, databázový specialista či vývojář. Pro nás je důležité, abyste měli analytické myšlení, znali dobře SQL a chtěli se zdokonalit v databázích (nejlépe v Microsoft SQL).

Jakmile vyhodnotíte požadavky zákazníka, bude na Vás, abyste se koukli do databáze a vyřešili problém. Nejlépe pomocí Management Studia od Microsoftu, protože Uloženým procedurám a jobům se nevyhnete.

Jestli víte, co je T-SQL, View nebo Stored Procedure pokračujte prosím rovnou k benefitům a nezapomeňte nám na sebe poslat kontakt.

Na co se můžete těšit

Děláme smysluplnou práci a zakládáme si na neformálním prostředí bez zbytečné byrokracie. Za projekty, na kterých pracujete, nezískáváte žádné jméno na nástěnce, ale velmi zajímavé peněžní bonusy.

Flexibilní pracovní dobu bereme jako standard, kolegům vycházíme vstříc a když někdo onemocní, neděláme z toho drama. Dává nám to větší smysl než rozdávat lístky na balet. Většina kolegů by je stejně vyměnila za kupony na Steam.

Zapomeňte na openspace. Kanceláře na pomezí Vinohrad a Vršovic jsme si sami navrhli tak, aby se nám tu dobře pracovalo. Budete mít klid na práci i místo, kde si odpočinout a vyměnit dojmy. 3D tiskárna je neustále ve střehu a bez kvalitní kávy by to asi nešlo. K obědu v okolí si račte vybrat ze všech koutů světa – od poklidné Asie přes hipsterská bistříčka až po solidní českou čtyřku. No a park máme hned za rohem.

Pokud chcete být součástí příjemného týmu a rozvíjet se v IT, ozvěte se nám. Těšíme se na Vás.