Kuchař a cukrář do legendárního Alcronu

Jméno/Firma
CROWN-WSF spol.s r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Požadované jazyky
Angličtina
Profese
Gastronomie a pohostinství
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

O nás

Značka
Zveme vás k bezprostřednímu prožitku z cestování, vnímání všemi smysly, propojení s autentickými příběhy a kulturními souvislostmi.

Vize
LÁSKA K JÍDLU. Naplno si vychutnejte pražskou kulinářskou scénu. Náš hotel je místem s autentickou a moderním způsobem přetvořenou kuchyní. Pochutnejte si a setkejte se s lidmi, kteří mají opravdovou vášeň pro kulinářskou kulturu.

Poslání
Interakce s našimi hosty je stejně důležitá jako design našich hotelů. Jsme pyšní na to, že můžeme nabízet originální a lákavé služby a vytvořit vřelou atmosféru. Náš tým je důležitý a stará se o vás tak, že se cítíte jako mezi přáteli a skutečnou součástí Prahy.

Hotel
Almanac X Alcron Prague, hotel s dlouhou historií, se mění. Nachází se ve Štěpánské ulici, kousek od slavného Václavského náměstí v srdci Nového Města pražského. Hotel disponuje 204 nově zrekonstruovanými pokoji, z toho je 26 apartmánů. Hlavním centrem setkávání místních i návštěvníků je Alcron Restaurant, Alcron Bar a Elias café. Hotel prošel kompletní rekonstrukcí, je otevřen s moderním lifestylovým konceptem zaměřeným na F&B, nachází se tu popup store módního návrháře Lukáše Macháčka, posilovna, sauna, masážní místnost a multifunkční prostory pro pořádání akcí. V roce 2025 přibude střešní restaurace.

www.almanachotels.com/praguex
www.alcronprague.cz

Co tě čeká

Máš jedinečnou příležitost být u Alcronu 2.0. a realizovat kulinářský koncept moderní středoevropské kuchyně s "plant-forward"???? a "minimal waste" přístupem
pod taktovkou šéfkuchaře Josefa Křížka, Head Chefa Richarda Bielika a šéfcukrářky Markéty Gistrové.

Pojď napsat novou kapitolu do evropské kulinářské knihy a pomoz Almanac X Alcron Prague se znovu vrátit na gastronomickou špičku ČR a Evropy, kam právem patří. 

Hledáme:
???? ????‍???? kuchaře - Commis a Chef de Partie - na sekci příloh, masa a omáček.
Čěká tě příprava business lunch a a la carte menu na naší restauraci, příprava bufetů, barového menu a kantýny pro kolegy.

???? ????‍???? cukráře - Chef de Partie, který má rád různorodost.
Čeká tě příprava dezertů do kavárny s veganským konceptem, na snídani pro hotelové hosty a a la carte dezerty na restauraci a coffee break dezerty na meetingy.

Co bychom u tebe rádi viděli

  • Nadšení, zájem, flexibilitu, týmovost, pozitivní naladění, touhu se učit.
  • Zkušenost nejméně 1-2 roky v profesionální kuchyni/cukrárně.
  • Máš plusový bod, pokud jsi pracoval v hotelu nebo v různorodém gastro provozu.
  • Alespoň základy češtiny, angličtina je výhodou (nějak se musíme dorozumět) ????

Co ti nabízíme

  • 12 hodinové směny, různorodou práci.
  • Férovou mzdu podle zkušeností, vše na výplatní pásce, podle smlouvy a pravidelný výplatní termín, smlouvu dáváme na neurčito.
  • Směny podle domluvy, většina týmu funguje ve 12 hodinových směnách, ale můžeme se domluvit i na 8 hodinových směnách.
  • Ikonický 5* hotel s tradicí od roku 1932 v “novém kabátě” jen pár kroků od Václavského náměstí.
  • Jsme rodinná firma a máme další 2 hotely ve Vídni a Barceloně, portfolio hotelů plánujeme rozšiřovat. Majitele pravidelně vídáme a nepotrpíme si na hierarchie.
  • Nabízíme slevu na ubytování v našich sesterských hotelích (Barcelona, Vídeň, Záhřeb).
  • Zaměstnaneckou kantýnu zdarma během směny.
  • Uniformu a péči o ni, příspěvek na obuv.
  • Slevu na bar, restauraci a na kavárnu.
  • Bonus za doporučení kolegy.
  • Teambuildingy a akce.
  • Zkušební noc pro 2 s F&B experience v našem hotelu.
  • Pluxee multi pass kartu.
  • Příspěvek na penzijní/životní pojištění po půl roce.
  • Příspěvek na lítačku po odpracovaném roce.
  • Týden dovolené navíc po odpracovaném roce.

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Kariérní růst
  • Firemní akce
  • Vzdělávací kurzy
  • Slevy na firemní zboží
  • Zálohy ze mzdy
  • Příspěvek na volný čas
  • Příspěvek na spoření / pojištění
  • Příspěvek na dopravu
  • Přátelské prostředí
  • Závodní stravování
  • Občerstvení na pracovišti