Obchodní zástupce pro virtuální realitu do zdravotnictví a firem celá ČR

Jméno/Firma
Virtual Lab, s.r.o.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Prodej a obchod
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
21. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Co vás čeká

Ve Virtual Labu věříme, že nadšení, motivace a inspirace jsou klíčem k dosažení mimořádných výsledků. Naše flexibilní a dynamické prostředí, zaměřené na špičkový výkon, podporuje kreativní myšlení a spolupráci, která přináší inovativní řešení ve virtuální realitě. Naším cílem je hladká integrace nejmodernějších technologií do běžného života, a proto hledáme talentované členy týmu, kteří jsou připraveni společně s námi růst, tvořit a měnit budoucnost.

Baví tě obchod a komunikace, dokážeš budovat silné vztahy se zákazníky a vnímat jejich potřeby?
Máš rád technologie a prodejem inovativních řešení chceš pomoci zákazníkům zlepšit jejich tradiční metody nebo služby? I když máš flexibilní pracovní dobu, jsi systematik, máš tah na branku a motivuje tě úspěch?

Vaším úkolem bude bude prodávat zcela nový a unikátní produkt na českém trhu VR CPR (www.vr-cpr.com), který je vhodný pro velké a střední firmy, pracoviště kritické medicíny – nemocnice, záchranky, pracoviště, pro která je klíčová dovednost první pomoci, poskytovatelé tréninků první pomoci.

Možnost zapojit se aktivně do rozvoje produktu

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Schopnost prodat inovativní a technologický produkt. Efektivně si organizovat čas. Vytvářet vztahy se zákazníky. Schopnost se učit novým věcem a postupům. Aktivní řidič a ochota cestovat po celé ČR.

Výhodou bude, pokud budete umět

Znalost prostředí středních a velkých firem či zdravotnického sektoru. Znalost technologie virtuální reality. Znalost první pomoci

Co vám můžeme nabídnout

Flexibilní pracovní dobu
Technologické vybavení
Fixní odměnu a provize
Možnost práce na HPP nebo IČO
Podporu seberozvoje a odborného růstu
Respekt a podporu kolegů